Përkthimi automatik i procesverbalit korrigjohet nga autori

Konkursi ndërkombëtar i vizatimit për fëmijë "Mrekullia E Pashkëve-2021" ka përfunduar Në Turqi

Shoqëria Solzhenitsyn për Studimin e Gjuhës dhe Kulturës ruse (Izmir, Republika E Turqisë), me mbështetjen E Priftit Georgy Sergeev, përgjegjës për organizimin e kujdesit të besimtarëve Të Patriarkanës Së Moskës në territorin e Republikës Së Turqisë, mbajti një konkurs ndërkombëtar të krijimtarisë për fëmijë "Mrekullia E Pashkëve — 2021" (mbajtur që nga viti 2013).

Në konkurs morën pjesë 150 persona — fëmijë dhe adoleshentë të moshës 5 deri në 17 vjeç nga Bullgaria, Rusia, SHBA, Taxhikistani, Turqia, Estonia dhe Koreja E Jugut. Pjesëmarrësit u ndanë në katër grupmosha. Fituesit e konkursit morën çmime dhe dhurata të vlefshme.

Ju mund të njiheni me rezultatet e konkursit në faqen e saj zyrtare.