Lajme

?
Përzgjedhja e vendit
Diapazoni i datës
Zgjedhja e një kategorie
Renditja
Takimi I Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill Me A. E. Likhachev

Në takim mori pjesë Edhe Drejtori Ekzekutiv i Fondacionit për Mbështetjen e Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë E. i. Skopenko.

Shenjtërimi i Madh i Kishës Së Ikonës Kazan Të Nënës së Zotit Në Westeros
Suedi06.11.2023

Projekti për ndërtimin e tempullit u krye me ndihmën financiare të Fondacionit për Mbështetjen e Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë.

Liturgjia Në Ditën Përkujtimore Të Apostullit Gjon Teologu Në Turqi
Turqi10.10.2023

Pelegrinë të shumtë që mbërritën nga Stambolli, Izmir, Antalia, Akkuyu, Izmir, Didim dhe Kusadasi, si dhe një grup pelegrinësh nga rajoni I Moskës, u lutën në shërbim.

Delegacionet E Fondacionit DHE DECR zhvilluan një vizitë pune Në Serbi dhe Bosnje Dhe Hercegovinë
Bosnjë Dhe Hercegovinë05.10.2023

Qëllimi kryesor i udhëtimit ishte pjesëmarrja në Liturgjinë Hyjnore për nder të ofrimit të relikteve të Princit të shenjtë Aleksandër Nevsky në kishën me të njëjtin emër në qytetin e uglevik.

Liturgjia në Kishën E Hyjlindëses Më Të Shenjtë Në Efes
Turqi25.09.2023

Ngjarja u mbajt me pjesëmarrjen e priftit përgjegjës për kujdesin e besimtarëve të Patriarkanës Së Moskës në territorin e Republikës së Turqisë, Georgy Sergeyev.

Kampi i fëmijëve "Pilgrim" Në Turqi
Turqi25.08.2023

Ngjarja u mbajt me pjesëmarrjen e priftit përgjegjës për kujdesin e besimtarëve të Patriarkanës Së Moskës në territorin e Republikës së Turqisë, Georgy Sergeyev.

Liturgjia hyjnore në qytetin turk Demre
Turqi16.08.2023

Ngjarja u mbajt me pjesëmarrjen e priftit përgjegjës për kujdesin e besimtarëve të Patriarkanës Së Moskës në territorin e Republikës së Turqisë, Georgy Sergeyev.

Projektet e fondacionit

Vendet ku po zbatohen projektet.
Të gjitha vendet
Nuk ka projekte për rajonin e përzgjedhur