Rreth Fondacionit

Raportimi

Fondi është regjistruar Nga Rosatom State Corporation më 23 dhjetor 2019, sipas vendimit të themeluesit të vetëm të datës 19 dhjetor 2019.

Qëllimi I Fondit është formimi i pasurisë në bazë të kontributeve vullnetare, dhe të tjera që nuk ndalohen me ligj për zbatimin e iniciativave, programeve dhe projekteve të dobishme shoqërore për mirëmbajtjen, riprodhimin, mbrojtjen dhe promovimin E Vlerave Të Krishtera të kulturës dhe trashëgimisë fetare, që synojnë zgjidhjen e detyrave të mëposhtme:

  • promovimi i kulturës fetare, artit, shkencës, arsimit, edukimit moral dhe zhvillimit të personalitetit që është i domosdoshëm në interes të publikut;
  • sigurimi falas për personat juridikë dhe individët burime për zbatimin e iniciativave, programeve dhe projekteve që synojnë arritjen e qëllimeve ligjore të Fondit në kushtet e sigurimit Të Fondit me një raport mbi përdorimin e synuar të burimeve të marra;
  • promovimi i paqes, miqësisë dhe harmonisë midis popujve, parandalimi i konflikteve shoqërore, kombëtare dhe fetare;
  • zhvillimi i bashkëpunimit ndëretnik, ruajtja dhe mbrojtja e identitetit të traditave shpirtërore dhe kulturës fetare të popujve të ndryshëm.

Këshilli I Fondacionit

Alexey E. Likhachev

Kryetar I Fondacionit, Drejtor I Përgjithshëm I Korporatës Shtetërore Të Energjisë Atomike Rosatom

** Balashov Nikolay Vladimirovich**

Kryeprifti mitroforik, Këshilltar I Patriarkut Të Moskës dhe Gjithë Rusisë

Klepach Andrey Nikolaevich

Zëvendëskryetar I Korporatës Shtetërore " Banka Për Zhvillim dhe Punë Të Jashtme Ekonomike (Vnesheconombank)"

Legoyda Vladimir Romanovich

Kryetar I Departamentit Sinodal Për Bashkëveprimin e Kishës me Shoqërinë dhe Median, Ushtrues Detyre i shefit të Shërbimit të shtypit Të Patriarkut Të Moskës Dhe Të Gjithë Rusisë

Nesterenko Tatiana Gennadievna

Nënkryetar-Kryetar I Bordit Drejtues TË PJSC Bank "FC Otkritie"

Sergej Obozov

Zëvendës Drejtor I Përgjithshëm për Zhvillimin e Sistemit Të Prodhimit Të Korporatës Shtetërore Rosatom

** Mitropoliti Anthony (Anton Yurievich Sevryuk)**

Metropolitan I Volokolamsk, Kryetar I Departamentit për Marrëdhëniet E Jashtme Të Kishës, anëtar i përhershëm i Sinodit Të Shenjtë të Kishës Ortodokse ruse, Kreu I Departamentit Të Patriarkanës Së Moskës Për Institucionet E Huaja

Spassky Nikolay Nikolaevich

Zëvendës Drejtor I Përgjithshëm-Drejtor I Njësisë Së Aktiviteteve Ndërkombëtare Të Korporatës Shtetërore Rosatom

Presidenti I Fondacionit

Alexander Alexandrovich Dynkin

Ekonomist rus, Akademik I Akademisë ruse Të Shkencave, President I Fondacionit për Mbështetjen E Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë

"Për të ruajtur majat kulturore të Krishterimit dhe Ortodoksisë për pasardhësit - unë e shoh këtë si përmbajtjen dhe qëllimin e aktiviteteve të Fondacionit."

Drejtor Ekzekutiv

Yegor Igorevich Skopenko

Drejtor I Fondacionit për Mbështetjen E Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë, Këshilltar I Guvernatorit të Rajonit Nizhny Novgorod

Bordi I Besimtarëve

Kirill Borisovich Komarov

Zëvendësdrejtor I Parë I Përgjithshëm-Drejtor I Njësisë Së Zhvillimit Dhe Biznesit Ndërkombëtar Të Korporatës Rosatom

Feognost Metropolitan (Guzikov Feognost Mikhailovich)

Peshkop i Kishës Ortodokse ruse, Mitropolit I Kashirës, famullitar I Patriarkut të Moskës dhe Të Gjithë Rusisë, Kryetar i Departamentit Sinodal për Manastiret dhe Monasticizmin.

Këshilli shkencor dhe Ekspert

Semenenko Irina Stanislavovna

Drejtues I Qendrës Për Studime Krahasuese Socio-Ekonomike Dhe Politike TË IMEMO RAS, Zëvendësdrejtor I IMEMO RAS për Punë Shkencore, Anëtar Korrespondent i RAS

Ekipi I Fondacionit

** Shamilov Denis Sergeevich**

Zëvendës Drejtor Ekzekutiv

Nikitenko Anna Gennadyevna

Zëvendësdrejtor Ekzekutiv

** Rudkovsky Dmitry Olegovich**

Zëvendës Drejtor Ekzekutiv

** Maksim I. Kozin**

Këshilltar I Drejtorit Ekzekutiv

** Loshkareva Polina Borisovna**

Kryeredaktor i faqes

Alexey Alexandrovich Khramov

Këshilltar Kryesor Ligjor Për projektet E Fondit të

** Sergej Vladimirovich I Rrallë**

Këshilltari Kryesor Ligjor për projektet E Fondacionit

Nikolaeva Irina Sergeevna

Analist për projektet E Fondit të

Komarov Alexander Viktorovich

Analist për projektet E Fondit të

Krivitsky Evgeny Sergeevich

Specialist në fushën e analitikës dhe zbatimit

Adresa: Zyra 4, Volkhonka rr., 9s1, Moskë, 119019

Numri i telefonit: 8 (495) - 114 - 54 - 54

E-mail: info@fscch.ru

** Detajet bankare:**

OGRN :1197700018196

TIN: 9704008570

p / s: 40703810538000000879 NË SBERBANK PJSC

c / s: 3010181040000000225

BIC: 044525225

PIKA E KONTROLLIT: 770401001

OKPO: 42803635