Nxënësit e gjimnazit shpirtëror Në Kharagauli morën dhurata nga Fondacioni Për Mbështetjen e Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë
Përkthimi automatik i procesverbalit korrigjohet nga autori

Studentët e gjimnazit teologjik në Kishën E Apostullit Andrew Në Kharagauli Në Gjeorgji morën dhurata për vitin e ri akademik

Më 15 shtator, një vit i ri akademik filloi në Gjeorgji. Sipas traditës së mirë të vendosur, studentët e Gjimnazit Shpirtëror të Komunës Kharagauli në Kishën E Shën Andreas morën dhurata nga Misioni Humanitar rus dhe Fondacioni për Mbështetjen e Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë – 18 laptopë dhe më shumë se 350 libra shkollorë për nxënësit e klasave të para dhe nxënësit e shkollave të Mesme në Ditën e Tyre të Njohurive.

Në të njëjtën ditë, u bë hapja madhështore e fazës së re, ndërtimi i së cilës përfundoi kohët e fundit. Shiriti i kuq u pre Nga Peshkopi Melchizedek (Khachidze) I Margvet dhe Ubisky dhe një përfaqësues i Fondacionit Partskhnalis, me mbështetjen e të cilit u ndërtua dhe u pajis teatri veror.

** Ndihmë**

Zbatimi i një programi humanitar për të mbështetur komunitetet e kishave në zonat e pafavorizuara shoqërore të Gjeorgjisë filloi në dhjetor 2020. Në Gjimnazin Shpirtëror të Komunës Kharagauli në Kishën E Apostullit Andrew Në Kharagauli (Gjeorgji), Misioni Humanitar rus, me ndihmën financiare të Fondit Të Mbështetjes Së Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë, pajisi klasa moderne dhe një zyrë mjekësore, instaloi një sistem autonom të furnizimit me energji elektrike, riparoi çatinë dhe dhomën e lutjeve Në Kopshtin E Fëmijëve St. Nino Në Zestafoni, është hapur një terren i ri sportiv.