Përkthimi automatik i procesverbalit korrigjohet nga autori

Kanalet TELEVIZIVE ruse do të tregojnë filma kushtuar 75 vjetorit Të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill

Më 20 nëntor 2021, Shenjtëria E Tij Patriarku Kirill i Moskës dhe Gjithë Rusisë mbush 75 vjeç. Për përvjetorin e Shenjtërisë së Tij, kanalet TELEVIZIVE ruse kanë përgatitur një numër filmash dhe programesh për Shenjtërinë e tij, si dhe intervista me Primatin e Kishës Ortodokse ruse. Në ditën e përvjetorit, premiera e dokumentarit Të Leonid Mlechin "75 vjet Patriarku Kirill" do të zhvillohet në KANALIN OTR.

Në Kanalin E Parë, audiencës do t'i ofrohet premiera e filmit dokumentar nga S. L. Braverman "Fear nothing but God". Kanali Televiziv Rossiya 1 do të transmetojë një intervistë të madhe kushtuar 75 vjetorit Të Primatit të Kishës ruse, gjatë së cilës Shenjtëria E Tij Vladyka do t'i përgjigjet pyetjeve të Drejtorit Të Përgjithshëm të kanalit Televiziv Spas, B. V. Korchevnikov.

Dokumentari i Arkady Mamontov "Projekti I Patriarkut" në lidhje me programin për ndërtimin e kishave në Moskë do të shfaqet për herë të parë në kanalin Televiziv Spas.

Filmat dokumentarë "Njeriu", "Patriarku" dhe "Patriarku Kirill"do të shfaqen edhe në kanalin TELEVIZIV "Spas". Misteri I Shpëtimit", filmuar në vitin 2016 për 70 vjetorin e Shenjtërisë së Tij.

Më 20 nëntor, në ditën e 75-vjetorit të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill, në kanalin Televiziv Spas do të mbahet edhe një teleton kushtuar përvjetorit.

20 nëntor

07.50-REL. Premiera e dokumentarit Të Leonid Mlechin "75 vjet Të Patriarkut Kirill" 10.15 - "Channel One". Premiera e dokumentarit Të S. L. Braverman "Fear nothing but God" 11.30 - "Rusia 1". Premiera e intervistës së madhe të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill Të Moskës dhe Gjithë Rusisë në ditëlindjen e tij të 75-të (intervistuesi B. V. Korchevnikov) 11.40 - "Shpëtoi". Filmi dokumentar Nga S. S. Medvedeva "Patriarku", 2016 13.20 - "Shpëtoi". Premiera e dokumentarit Të Arkady Mamontov "Projekti I Patriarkut" rreth programit Të Tempujve 200 14.20 - "Shpëtoi". Filmi dokumentar "Njeriu", 2016 18.00 - "Shpëtoi". Telethon në ditëlindjen E Shenjtërisë së Tij Patriarku I Moskës dhe I Gjithë Rusisë 20.20-ED. Sërish dokumentari I Leonid Mlleçit "75 vjet Të Patriarkut Kirill" 22.00 - "Shpëtoi". Premiera e intervistës së madhe të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill Të Moskës dhe Gjithë Rusisë në kanalin TELEVIZIV "Rusia 1" për 75 vjetorin (intervistuesi B. V. Korchevnikov) 22.00 - "Rusia 24". Premiera e intervistës së madhe të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill Të Moskës dhe Gjithë Rusisë në kanalin TELEVIZIV "Rusia 1" për 75 vjetorin (intervistuesi B. V. Korchevnikov) 23.00 - "Shpëtoi". Premiera E dokumentarit Të Channel One "Fear Nothing but God" nga S. L. Braverman 23.55 - "I Shpëtuar". Përsëritje e dokumentarit Të Arkady Mamontov "Projekti I Patriarkut" rreth programit Të Tempujve 200

21 nëntor

01.10 - "Shpëtoi". Përsëritje e dokumentarit " Patriarku Kirill. Misteri I Shpëtimit", 2016 01.50 - "Shpëtoi". Përsëritje e dokumentarit "Njeriu", 2016 08.55 - "Shpëtoi". Përsëritje e dokumentarit Të Channel One "Frikë Nga Asgjë tjetër Përveç Zotit", 2021 14.00 - "Rusia 24". Përsëritja e intervistës së madhe të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill Të Moskës dhe Gjithë Rusisë në kanalin TELEVIZIV "Rusia 1" për 75-vjetorin (intervistuesi B. V. Korchevnikov) 17.10 - "Shpëtoi". Përsëritja e intervistës së madhe të Shenjtërisë Së Tij Patriarkut Kirill Të Moskës dhe Gjithë Rusisë në kanalin TELEVIZIV "Rusia 1" për 75-vjetorin (intervistuesi B. V. Korchevnikov)

Foto: Faqja E internetit e shërbimit fotografik të Patriarkut Të Moskës Dhe Të Gjithë Rusisë