Përkthimi automatik i procesverbalit korrigjohet nga autori

Rektori I Kompleksit Bejrut të Kishës ruse mori pjesë në shërbimin E Pashkëve Në Marjaayoun

Të hënën E Ndritshme, 25 prill, me ftesë të hierarkut Të Kishës Ortodokse Antiokiane, Mitropoliti Elia I Tiros dhe Sidonit, rektori i Kompleksit rus në Bejrut, Arkimandriti Filip (Vasiltsev), mori pjesë në Liturgjinë Hyjnore në Kishën E Dëshmorit Të Madh George Në Qytetin Marjaayoun (Liban).

Shërbimi hyjnor u krye Nga Mitropoliti Elia në konkelebrimin e Arkimandritit Filip dhe klerit të Dioqezës Së Tiros dhe Sidonit, raporton faqja E Internetit E Metokionit.

Lutjet gjatë Liturgjisë u kryen në arabisht dhe Sllavisht Të Kishës.

Pasi shërbimi u pushua nga puna, rektori I Kishës Ortodokse ruse Metochion uroi Mitropolitin Elia Të Tiros dhe Sidonit për festën e Ringjalljes së Ndritshme të Krishtit dhe i dhuroi atij dhurata të paharrueshme.