Përkthimi automatik i procesverbalit korrigjohet nga autori

Në ditën E Epifanisë, një shërbim hyjnor festiv u mbajt Në Përfaqësimin e Kishës ruse Në Damask

Më 19 janar 2022, në festën E Epifanisë Së Shenjtë, Pagëzimit të Zotit Tonë Zot Dhe Shpëtimtarit Jezu Krisht, u mbajt një shërbim festiv hyjnor Në Përfaqësimin e Kishës Ortodokse ruse në Damask.

Liturgjia Hyjnore, e cila u festua nga përfaqësuesi i Patriarkut të Moskës dhe Gjithë Rusisë në Selinë Patriarkale Të Antiokisë, Hegumen Arseny (Sokolov), u ndoq Nga Ambasadori I Jashtëzakonshëm Dhe Fuqiplotë I Rusisë Në Siri A. V. Efimov, stafi I ambasadës federale "Rossotrudnichestvo" Në Siri N. V. Sukhov, famullitarët e kishës së shtëpisë Në Përfaqësimin e Kishës Ortodokse ruse në Damask.

Në fund të Liturgjisë, Abati Arseny kreu ritin e shenjtërimit të madh të ujit, pastaj spërkati të gjithë adhuruesit me agjiazëm të madh.

Në fund të shërbimit, në ambientet e Zyrës Përfaqësuese u mbajt një festë festive çaji.