Marrëveshje bashkëpunimi midis Fondacionit Për Mbështetjen E Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë Dhe SPbDA
Përkthimi automatik i procesverbalit korrigjohet nga autori

Fondacioni Për Mbështetjen E Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë dhe SPbDA nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi

Më 13 Maj, rektori i Akademisë Teologjike Të Shën Petersburgut, Peshkopi Siluan I Peterhof, nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Fondacionin për Mbështetjen e Kulturës Dhe Trashëgimisë Së Krishterë. Pastaj pati një takim pune me Zëvendës Drejtorin Ekzekutiv të Fondit Dmitry Rudkovsky.

Gjatë takimit u diskutuan çështjet praktike të bashkëpunimit për zbatimin e programeve të përbashkëta që synojnë t'u ofrojnë studentëve të huaj nga Kishat Ortodokse Vendase mbështetjen e nevojshme për studime të suksesshme në Akademi.

Në takim mori pjesë kreu i Departamentit Ndërkombëtar të Akademisë, Kryeprifti Dimitri Sizonenko.